Rólunk

Autókozmetikánkban közel 10 éve foglalkozunk gépjárművek teljes körű tisztításával, polírozásával, külső-belső takarításával és egyéb ápolásával. Az elmúlt évek során a meglévő ügyfelek igényeit felmérve folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét. A lelkes, ügyfél orientált csapatunknak valamint az alapos, megbízható és minőségi munkáinknak köszönhetően cégünk dinamikus fejlődésen megy keresztül.

Garanciális gondoskodás:

Ügyfeleink maximális kényelmét biztosítva szolgáltatásink körébe beépítettünk egy opcionális "háztól-házig' szolgáltatást, melynek lényege, hogy gépjárművét az Ön által megadott címen felvesszük és a tisztítást követően visszaszállítjuk Önnek. Ezt a tevékenységet egy többéves sofőrszolgálati tapasztalattal rendelkező munkatársunk végzi. A maximális biztonság érdekében cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással is.

Biztonság:

A biztonság és visszaélések elkerülése végett autómosóinkban kamerarendszer működik. Bármilyen felmerülő probléma esetén a rögzített felvétel azonnal visszakereshető.

Kiegészítő szolgáltatás:

Vegye igénybe az egész évben működő gumihotel és az időszakosan (téli-nyári átálláskor) üzemelő gumiszerviz szolgáltatásunkat. Igény esetén további tájékoztatót küldünk.

Online bejelentkezés:

Online foglalási rendszerünk segítségével nyomon követheti szabad időpontjainkat, egyszerűen és gyorsan foglalhat! Töltse le mobil applikációnkat telefonjára és próbálja ki foglalási rendszerünket.